Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Jag ska köpa vingar för pengarna text Mikael Rickfors


När det blåser kallt...


Skönt att veta när det blåser kallt
Att ingen ändå kan veta allt

Snart ska du få se
Att det går bra det med

Det finns många som kan hjälpa till
Om det är det du vill

Och vill du bara vara ifred
Så går det ju bra det med

Du gör som du vill och väl alltid har gjort
Och livet går ju så ruskigt fort

Så skynda om du vill få något gjort
Av allt det där du velat göra

Det är väl bäst att bara tuta och köra

Eller bara ta det lugnt om det är vad du vill
För tiden tiger ändå still:
"Och att göra det man måste är att göra
det man vill"




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-01 08:52



Bookmark and Share


  DavidM VIP
En text rik på innehåll som ger stor eftertanke.
2019-05-01

  BenGust VIP
Klara tanken även i motståndets
snålblåst. Inte lätt, de ska gudarna
veta, men det måste gå. För
klockan tickar ändå på,
obönhörligen.
2019-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP