Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första maj

högern demonstrerar
sin makt
alla andra dagar




Fri vers (Fri form) av Birk Andersson
Läst 345 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-05-01 09:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag säger alltid till dem vad jag tycker om dem.
2019-05-01

  Per Drysén
Så är det nog men även idag syns de på gatorna
2019-05-01

  Larz Gustafsson VIP
Fi ser jag som en småborgerlig nonsensrörelse. De var också ute i dag, på arbetarnas dag.
Samma sak med nya borgarpartiet SAP.
2019-05-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Tyvärr verkar det om de även vill överta vänsterns dag.
2019-05-01

  Larz Gustafsson VIP
Beklagar dubbelexponeringen.
2019-05-01

  Larz Gustafsson VIP
Jag demonstrerar inte alls.
2019-05-01

  Larz Gustafsson VIP
Jag demonstrerar inte alls.
2019-05-01

    All my ghosts
Bra dikt, men jag funderar kring haiku-formen. Du frångår den traditionella (västerländska) formen 5-7-5, är det det att du är närmare den gamla japanska modellen? Och finns då inga regler alls, beträffande stavelser? Det räcker med bara tre rader, inga andra "regler"?

2019-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Birk Andersson
Birk Andersson