Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt namn









höra natten säga
ditt namn.
Vid en sjö, eller på ett berg.
stå där och titta ut.
där hela din
uppenbarelse
i mitt allra innersta finns
i mig




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lars Gullberg
Läst 306 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-05-01 10:44



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Det finns en önskan i din text.
Du rör dig försiktigt för att inte väcka
vardagen. Så tolkar jag din fina text!
2019-05-07

  Engel
du vet. du vet.
om ändå alla visste.
2019-05-04

  Johan Bergstjärna VIP
Vackert.
2019-05-01

  Lottie Ålhed VIP
En upprymd känsla i texten Applåd!
2019-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg