Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LITE KANTSTÖTT AV LIVET!

Såg dig sitta på parkbänken, solen sken.
Såg att du såg trött ut,
såg att kroppen var lite sned och händerna söndervärkta.

Jag hejade på dig och du sken upp, ljuset nådde dina ögon.
Vi växlade några ord om väder och vind.

Kanske räddade jag din dag,
att någon brydde sig?





Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-01 12:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Enkla ord om hjärtligt vardagsmod.
2019-06-26

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om att vara en god medmänniska.
2019-05-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
Visst ett ord
i rättan tid
en bra giv
vid detta
bara bliv...
2019-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP