Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindens ozelot



Savann solitär



i det skuggande gräset.



Vindens ozelot.




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-01 13:39



Bookmark and Share


  Margit Grell VIP
Bildskapande! Fin haiku.
2019-05-18

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku som stimulerar tanke och känsla!
2019-05-03

  juliaparkas17
Vackert och koncentrerat!
2019-05-01
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP