Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vilka alla vill ha lägenheten, den här texten är bara som en vägledning, vi börjar närma oss slutet. men i filmen kan den här texten ligga längre fram i handlingen. (Det finns lite att jobba med) nu till dialogen..


Jag lyssnar in, söker känslan.

Hur långt har ni kommit?

Brottsoffret kan ha blivit tvångsupptagen.

Hörde stalkaren, ja, hennes medhjälpare.

Att de ska ta bort henne från tvångsupptagningen
och efter det, ta bort henne från hennes lägenhet.

Men problemet är nu, att de tagit henne från polisen.

Så om de tar bort henne från sig, så kommer polisen?

Ja, något sådant.

Hm, dom har fått problem.

Ja, något.


(Här ser man både brottsoffret och stalkaren, filmas.)

Varför?

Stalkaren klagar på att hennes namn är med.

Men då får hon väl byta namn.

Det är ju det hon säger att hon gjort.,
nu heter hon samma som brottsoffret.

(Jag lyssnar in, söker känslan.)

Herre Gud, vad sjukt, hördes en kvinnas röst.
Vad håller ni på med?

(Det här Är snurrigt.)

Dom är här nu!

-Har ni kapat våra Poliser!?

-Ja, hur ska vi annars veta var vi har er..




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-01 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP