Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


PILGRIMSPROLETÄR

nej, jag är inte med

jag tittar bara på

det rumphuggna partiet

som hetat VPK

visst gick jag med en gång

det var väl -75

men nu är jag en pilgrim

och himlen är mitt hem

 

jag tänker bara lyssna

och höra vad som säga

men efter efterfesten

så säger jag hej svejs

sen drar jag hem till datorn

och renskriver det här

ja, livet rullar vidare

för en pilgrimsproletär

 

LARZ GUSTAFSSON, 1 maj 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 275 gånger
Publicerad 2019-05-01 16:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag HATAR Kristdemokraterna.
2019-05-01

  Niliboy
Ja, vänstern är inte mycket att stå efter.
Som kristen är man kanske mer traditionell, åt minstone jag! Läs min senaste så ser du! Mvh
2019-05-01

  objekt3
Sol och skugga Tarzan
2019-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP