Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lurendrejeriet!

 De har lovat

men inget syns

orden ekar

på 1:maj,

de försöker

å lurar 

några gamla

Men numer

tror jag mer

på mp!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 226 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-05-01 17:20



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Det är väl att det finns åsiktsfrihet ännu i landet.
2019-05-07

  SatansSon VIP
du är pervers. idiot.
2019-05-06

  aol
Men nu fick du pinan att gråta Per,
2019-05-05

  ResenärGenomLivet VIP
Man får hoppas att all sanning kommer fram så småningom...
2019-05-04

  Per Rydberg
Eftersom jag har bestämt mig för att inte delta i någon politisk diskussion här på poeter.se. så kommer jag inte att kommentera ditt inlägg, Birger. Däremot finns det en avgrund mellan dina åsikter och mina, som gör att jag nu blockerar dig!
2019-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy