Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om pingvinerna

Tänk om pingvinerna hade händer
för de kan ju inte flyga ändå

Och tänk om de kunde ha mobiltelefoner
så de hade något att göra
medan de ruvade sina ägg på fötterna
i den kalla polarnatten

Men det skulle ändå inte gå
för de hade ingenting att ladda
sina mobiltelefoner på




Fri vers av stenhur VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-01 17:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tänk om hyenor spelade bingo.
Eller är det det de gör...?
2019-05-03

  Nanna X
Då behövde de kanske en mobilficka på fracken? Och några uppladdnigsbara batteriladdare.
2019-05-02

  ULJO
Intressanta tankar
2019-05-01
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP