Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Aprilväder



Hoppets stråke gnisslar falskt
förnekar sig inte
Kalluften sprider sig, snö i norr
och regn i söder




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-01 19:35



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Trots att det nu är maj så fortsätter aprilvädret...:-))
2019-05-04
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP