Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Living room

red glass
through window light
clear energy

sunday but wednesday
tick tock from the kitchen
both reading

sofa table
a small universe
beloved things




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-01 19:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fint skrivit!
2019-05-08

  Blomma-Stjärna VIP
finstämd skildring!
2019-05-01
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP