Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Samma akt annan tid

De sprang över ängarna en sensommarkväll.

De rusade över parkeringen vid Brommaplan, skulle med tunnelbanan.

Andfådda lade de sig ner i en skogsglänta famnade och såg blott varann.

De missade tunnelbanan precis, slog sig ner på en bänk uppe på perrongen, någon hade med kniv ristat in Kilroy was here

Åtrån klädde av dem
– var inte rädd jag skall vara försiktig, sa han
-skall vi två bli ett, kan inte hålla det tillbaka, men först måste du lova att äkta mig så jag blir din maka, viskade hon ömt i hans öra

-Vi kan dra hem till mig, morsan jobbar natt den här veckan, sa han.
-Har du några kondomer då annars blir det inget lilla gubben, svarade
hon med ett skratt.

Flämtande låg de där bredvid varann han såg in i hennes ögon och de höll om varann. Fåglarna på himlavalvet flög över dungen och såg hur de knöt kärlekens band.

-Skall vi klä på oss ,sa han.
-Nej jag gillar att bara ligga och småmysa så här sa hon.
-Vill du så kan jag gå ner och köpa en pizza.
Jag blir alltid så jävla hungrig efteråt, sa han.
-Då vill jag ha en Calzone svarade hon.












Övriga genrer av Johan Strömstedt
Läst 191 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-05-01 20:01



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Erotikens knopp slog ut i full blom!
2019-05-02

  överlevaren VIP
Sköna ord....
2019-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Johan Strömstedt
Johan Strömstedt