Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

limericklek

 

En jänta som bodde i Rimbo

betraktades allmänt som bimbo

när hon träffa’ en karl

gunga’ rumpan halvt bar

så hon ej kunde dansa en limbo




Bunden vers (Limerick) av Per Rydberg
Läst 146 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-01 21:12



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Bra och rolig limerick!
2019-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg