Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Superhjältar

 

Superman över Metropolis flög i atmosfär
Wonder Woman solade med ben brett isär

ilsnabbt han störtdök och juck i henne gör
flyger iväg och anser sig vara en charmör

hon förvånades och undrade vad som hänt
aj, sa Invisible Man ty smärta i röven känt




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-02 10:45



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ha ha
hört den i annan version
men här var snyggt rimmad
2019-05-05

  Larz Gustafsson VIP
Här vill jag slå ett slag för "The Invisible Man" från 1933 med Claude Rains i huvudrollen.
En verklig höjdarrulle.
2019-05-03

  Öknens Ros VIP
Tänk så tokigt det kan bli när "haspen" redan är på! ;)
2019-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP