Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iakttagna

Snigelspår du flamingo av ylande vargar.
En dröm krispig som isbergssallad.
Om jag inte vore så rädd.
Min själ efter dig tråna.
Gråten, tystnaden och drömmarna.
Doften av wienerbröd.
Du skulpterar mitt liv med svart lera.
Om ljuset inte vore så mörkt.
Om mörkret inte vore så ljust.
Där frusna violer söker tröst.
Tigern iakttar oss.
Antilopernas verklighetsflykt.
Palmer fläktar.
Vi gömmer oss för varandra.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-01 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP