Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


för den som älskar Gud. Inspiration Romarebrevet 8:28 Bild något av barnen. Bild från Ortopeden i Västerås.


"Allt samverkar till det bästa"...


Artonde juni förra året

vaknade jag en natt

och kunde ej stå

eller gå på benen


Jag ringde trygghetslarmet

och nattpatrullen kom men

vägrade hjälpa mig då de

var underbemannade och de

hänvisade mig till vårdcentralen

Oxbacken på morgonen och gick...


Rasande av ilska

ringde jag själv ambulans

och blev inlagd på Ortopeden

med en sänka på nästan 300

efter en inflammerad tand

vars bakterier gått ner i höger höft


Eftersom höften dog hjälpte smärtlindringen föga

förklarade min ljuvliga opererande läkare efteråt

och jag blev en mycket besvärlig patient som fick

skötas länge med lift från taket på grund av smärtan


Efter lång antibiotikabehandling

fick jag äntligen min operation

den sjuttonde december samma år


Först då korttidsvård och sista väntetiden

i hemmet efter bostadsanpassning

och mycken hemtjänst...


men med tålamod och kärlek fick korttidsboendet

mig att tro och hoppas igen om en ljusare framtid


Idag gåtränar jag efter en mycket lyckad operation

och som extra bonus känner jag ej längre av övriga

artrosen i kroppen som besvärat mig tidigare

och jag behöver inga värktabletter mera


Jag hade haft stora besvär med höger höft

innan jag inte kunde gå men ej fått hjälp för det och

jag såg mening och ledning i att allt drevs mot sin spets

och sjukvården tvingades ta itu med mina besvär då

jag skrek av smärta som en stucken gris i ett halvår







Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-05-02 00:08



Bookmark and Share


    Naji Yaaqoub VIP
Hej!

mera skattepengar i bistånd till hela jordklotet...
mindre skattepengar tillbaka till svenskarna

underbemannade!!!!!!!

och det kommer att bli värre och värre
sköt om ER!
2019-05-06

  louisegirl
Usch så jobbigt för dig Bibbi <3 skönt att du är på bättringsvägen nu ändå!
2019-05-05

  bittemi VIP
Så skönt att du mår bättre efter en så jobbig tid!
2019-05-05

  mare VIP
Du vet vad smärta
innebär och du har
verkligen fått gå
igenom mycket
av den hemska varan
men Bibbi, nu är
du äntligen fri
underbart helt
fantastiskt
grattis!
2019-05-05

  ResenärGenomLivet VIP
Tänk att det skulle ta så lång tid, men skönt att allt nu är bättre...lycka till med träningen...
2019-05-04

  juliaparkas17
Jobbigt för dig. Du borde anmäla nattpatrullen..... för tjänstefel !
2019-05-04

  Eva Helene VIP
Realistiskt, rakt och ärligt berättat.
Ja, nog har allt samverkat till det bästa! Gott så.
2019-05-03

  Minkki VIP
det var en häftig berättelse som platsar väl under sin titel
2019-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP