Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se dig omkring

Människor med ansikten överallt
Svarta som vita, gula som röda
Men säger alla dessa ansikten dig något
Eller säger de dig ingenting alls
Är de alla som helt döda
Alla dessa huvuden med en hals
Stora som små
För där det finns människor finns det ju annars
så hemskt mycket att titta på
För titta där kryper en fram medan en annan tippar fram
på tå, medan jag själv igenom stan håller på att gå
Så se dig omkring
Kanske du känner igen någon som du kan heja på
då ni helt plötsligt har blivt till två
Vem vet
Men själv måste jag nu tyvärr säga hej då
men på återseende...

Se dig omkring eller se dig för!

Ken Cassel
2/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 143 gånger
Publicerad 2019-05-02 06:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel