Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna gång var spökena betydligt beskedligare än i Chock på chock 2. Ändå vaknade jag med hjärtklappning.


Chock på chock 3 - en nattraga

 

Lilla mylingen

kom i gryningen 

uppför vindstrappan

hörde springklapper

spöket knackade 

och jag vaknade

tog min själ samman

då kom spökmamman

sa till flickspöket

om allt springstöket

nämnde mig vid namn 

tog sin tös om hand

för jag sov ju än

hon fick komma sen

 

 




Bunden vers (Rim) av Nanna X
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-02 07:06



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Denna känns mest spännande att läsa av dina senaste texter... pga roliga o ovanliga ordval.
2019-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X