Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mittendelen av drömmen gick i cirkel flera gånger, därav //: repristecknen ://


Katt och råtta - en drömraga

 

Låg där en donna

som hette Jonna

bara på marken

gräset i parken 

eller i hagen

ont i sin mage

 

Sen kom det saker

svarta schabraket

var elementet 

jag hade tänt det

sen kom en tallrik 

helblank och knallvit

 

//: Sen kom två danskar

    jagade franskar

    sen kom en ko 

    stor må ni tro

    red på en best

    knappast nån häst

    kanske en noshörning

    sen blev det omkörning ://

 

Sist kom potatis

tryckfärg var gratis

alla som brukar 

tryckte på dukar

en duk försvann

en stor och grann

    




Bunden vers (Rim) av Nanna X
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-02 07:27



Bookmark and Share


  Nanna X
Nu är besten rimmad med hästen. Tack TTT!
2019-05-02

  TrollTörnTrappan VIP
Vid närmare repetition av upprabblandet, visar sig oxå denna text besitta sina fyndiga, fiffiga sidor, såsom : den sällan skådade enkelheten hos "elementet... hade tänt det" samt förstås den ännu mer sällsynta "noshörning... omkörning". [Medan ännu oidentifierad "best" får den tydligen icke ingå i något radarpar.]
2019-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X