Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KULTUR

Kultur

djur
i bur
?




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-02 08:45



Bookmark and Share


  Fulbergarn
djur i bur, nej tack

men din fråga är bra?
2019-05-02

  Minkki VIP
okultur
2019-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP