Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråt - Haiku

 

 

hand stryker kinden

där tårar nyss flödade

medkänsla tröstar

 




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-05-02 09:43



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Viktigt med medmänsklighet i alla lägen...bra haiku...
2019-05-04

  Per Drysén
Sådana vänner behövs
2019-05-02

  Bodingen VIP
Ja att skala lök är ingen lek.
2019-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP