Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dröm, en skimär. Det perfekta livet är...


Visionärens drömhus (arkitektritad villa)


Visionärens dröm
verkar föga sann

Men drömma går ju an

När verkligheten sedan
"sätter in"
Liknar den mer leken:
"-Rita,gissa,spring"
Utan minsta ordning
på någonting

Ändå verkar många vilja
ha det likadant
En arkitektritad villa
Där tiden står stilla

Ett drömhus rätt och slätt
Utan minsta kladd och skvätt
Som ger fläckar på parkett

Att stanna vid sin läst
Är trots allt kanske bäst

Eller skaffa häst
Och rida åt det håll
där tanken kan trivas

Dit, där inga drömhus
behöver rivas




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 223 gånger
Publicerad 2019-05-02 12:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Lek som alla kan lära..."
2019-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP