Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HÖSTKÄNSLA

höstkänslan

rullar in som ett vemod

maj är inte vad maj var förut

höstkänslan

bara tre grader plus nu

så friluftslivet tog ganska snabbt slut

 

 

första parkett

det var platser i solen

nu stannar lirarna inomhus

tomt vid "gudinnan"

i sextiotalspoolen

allt styrs av vädret

av solstrålars ljus

 

höstskänslan

som nu härskar i staden

bär besvikelse till var och en

regnet, kylan

och surmulenheten

jag vill bli eremit nu igen

 

 

LARZ GUSTAFSSON 2/5 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 198 gånger
Publicerad 2019-05-02 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP