Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smutsa inte min värld

vill jag öppna den dörren
det tar emot
allt reser ragg

magkänslan ropar nej
förnuftet skakar nekande
men hoppet inom viskar

med en suck vänder jag ryggen åt
nej, jag ska inte väcka
den björn som sover

inte idag, inte imorgon
kanske inte någonsin
det gamla får vila




















Fri vers av Poesia VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-06 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP