Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Halmstad 20190502


fiskmåsens öga

 

fångar i rymden 

varje skälvning bland trädens löv

lärkans sång över slättens gröda

och jordens dofter mättade och sköna

 

havet det brusande älskar han vågen

högre än allt

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 204 gånger
Publicerad 2019-05-02 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP