Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lilla människans åstundan att vara del av något större

Människor har så lätt att lockas med

och identifiera sig med något som de ser som något större

och som är mer anslående

och som de vill vara eller bli en del av

Det är bara att ta en titt tillbaka i historien

Det är tyvärr en stor brist på kunskap i historia

hos dagens ungdom

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-02 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP