Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Publicerad första gången 2013


Den unga

 

Den unga passionen 
var stark och het men 
chanslöst overklig 

Humlan surrade i taket 
hittade inte ut genom 
balkongdörren - och vem 
vill döda den? 

Första gången vi sågs 
var välkomstmattan 
vänd bak och fram 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Fredrik P. VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-02 18:06



Bookmark and Share


  Niliboy
Va fint du diktar!
2019-05-07

  ULJO
Fint skaldat
2019-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP