Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


The Walking Class... it really works... (Bör du lämna in tresitssoffan i vinrött läder, på bilverkstaden där de ser till att tvätta, vaxa samt polera bilen?)


Alla talar franska





Ett köksbord och en kvinna sittandes på en stol,
bredandes en macka.
Litet ost på och så in

seglar den i öppet gap.
Mums, skrap, smulor och åh,
vad gott. Sture står i badrummet och gör dag.

'Hole in one' hörs han ropa,
medan han placerar tvålen i koppen,
med ett slumpvis val av snabba kast.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-02 13:51



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Känns som en extremt fransk (film) ....mitt-i-prick! Aldrig har jag gillat ost - fastän älskar både ett och annat med deras kultur.
2020-08-04
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP