Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
allt behöver inte vara genomtänkt bara kommer


Sipprande Tanke

Skapa rum
Goda samtal
Exstensiella
Gammalt, nytt
Rutinerade

Svindlande
Banalt
Ta din tekopp el lämna den

Tolka dig själv
när du hör texten

Rösten redskapet
läser för dig
Du är min cup of tea

Mötet som blev av
fortfarande drickandes te.




Fri vers (Fri form) av birgitha
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-02 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

birgitha
birgitha