Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ytterligare en bok.


(Grann) Samverkan!

Hur vanorna skapas utifrån att man inte vill störa varandra, och att varandras liv skall samverka, trots att man inte vet mer om varandra än man hör.
Varandras liv- Varandras vanor- Varandras rytm.
Och hur det finns en osynlig skylt som heter Stör ej, på vissa ställen, och på vissa ställen inte. Min historia. Vad hände när, ni träffades och blev vänner eller fiender?
Hur är det nu?
Kan du berätta din historia genom andra, alla utom dig själv?
Jag är Mose...
Alla andra är Aron, språkröret.




Bunden vers av Mim
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-02 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim