Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Terapeutiskt syfte, ett papper som patient!

Ett tomt papper är verkligen deppigt.
Accepterat?
Eller förändrat synen på det?
Hur gör terapeuten i detta läge?




Bunden vers av Mim
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-02 20:51



Bookmark and Share


  Engel
Terapeuten trampar
vatten
2019-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Mim