Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
direkt inspirerad av filmen GRÄNS, tydligen baserad på J. Ajvide L:s novell med samma namn... Spoiler-varning får nog utfärdas.


Gräns # 3 : TRULL

 

 

jobbar på tull

luktar sig till

rädslor, skam, skuld

 

vittrar små spår

människolik

rävar, älg, hund

 

bor med en nörd

trängs i brunt hus

flott, stort och fult

 

tydligen bytt

varsitt organ

träffar ett TROLL

 

svans har klippts bort

glömt vem hen var

larv smakar gott

 

skriver rapport

på par som gömt

film av sitt barn

 

ser psykopat

Männ'skan som sjuk

gren från frisk rot

 

blind för vart träd

längs skuggans skog

flyr vår kontroll

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-03 11:32



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
...typ: "spår" - "spar", osv.
2019-05-03

  Stefan Albrektsson
Blev överlycklig av inledningens "tull"-"till"!! Går det att utveckla den grejen - nästan-rim-men-ändå-inte-rim - ytterligare? Både du och Nanna X skulle kunna briljera i det tror jag...
2019-05-03

  Nanna X
Fint rimmad sagolik sammanfattning som ändå inte avslöjar för mycket för den som vill se filmen eller läsa novellen.
2019-05-03
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP