Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faders döttrar och moders söner

mannens makt hotad

restitution av makten

 sönernas gifte

 




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2019-05-03 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP