Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befrielse

 


Bakom de hårda klassifikationernas fängelsemurar


bortom trötthetens gröna dimma


kan jag ibland ana ett möte


mellan den människa 


som är jag


och den människa 


som är du


solen som ett löfte


gör trädens stammar röda


ängen 


där vi


dansar


skrattar


och  lever




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-05-03 04:11



Bookmark and Share


    bittemi VIP
Så värdefullt och tyvärr alltför sällsynt med äkta möten!
2019-05-09

  Engel
Ett liv i frihet, och ett i fångenskap.
Möte.
2019-05-06

  Stefan Albrektsson
Ja, tänk om vi oftare kunde träda utanför de där murarna och verkligen mötas. Nu för tiden är ju dessutom de där murarna ofta särskilt märkliga med sin digitala förskansning.
2019-05-03

  Blomma-Stjärna VIP
om att vägra låta sig fängslas av förutfattade meningar och klassifikationer - och våga hoppas på kraften i det genuina mötet
2019-05-03

  Marita Ohlquist VIP
Berörande skrivit om längtan!
2019-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP