Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rocka mig redlös


Rocka mig redlös
i livets vagga.
Gunga mig mellan tårar och skratt.
Rocka mig ledlös
hängande , slängande.
Berusad av livets hisnande skatt.


Kittla mig sorglös
med levandets fjädrar.
andedräktens vingar mot min hals.
Kittla mig medvetslös
blundande , undrande
"Har mitt liv nånsin funnits alls?".


Älska mig andlös
tills blodet kokar.
Tills luften vibrerar av det som är.
Älska mig ändlöst
Alltid , all tid
Melodin i min själ är tonen du bär.




Fri vers av SoniaT
Läst 161 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-05-03 07:58



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Ord som rockar mellan många intensiva känslor på liv och död kanske Andas passion...
2019-05-07

    ej medlem längre
Rock on
2019-05-03
  > Nästa text
< Föregående

SoniaT
SoniaT