Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MORGON HAIKU

Fruktträdsblommorna
lyser frostigt i solen
obefruktade.

© Bosse 3 maj 2019.




Bunden vers (Haiku) av Bossepoet från Österbotten
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-03 09:40



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Fin haiku!
2019-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten