Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självlärd.

jag sitter i mitten
du är brun, hon är blå
jag blev grön
varför är det så?
knopparna brister i krukorna på min fönsterbräda
jag ser mig själv i dom,
för ingen har lärt dom hur man gör,
dom är självlärda.
I en svartvit värld försöker jag komplettera med sepia
ingen kommer lära dig hur man är,
ingen kommer lära dig hur du absorberar världens klorofyll
det finns ingen förberedelse inför att blomma ut till något annat än dina föräldrars kopia.




Bunden vers (Rim) av amygdala VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-03 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amygdala
amygdala VIP