Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett brustet hjärta

Det finns ingen mening med att man lever med
ett brustet hjärta
Så jag vill inte ha min frihet
Att vara helt ensam allt för länge ger mig bara massor
med jobbig smärta
Så jag vill bara att vi två fortsätter att vara som en
Ett par som månar om varandra djupt in i kärleken
Där kärleken som vi känner för varandra är vår bästa vän
Kan inte bli mycket lättare eller svårare än så
Så trots att vi nu är en, så vill jag att det ska vara vi två
som hand i hand igenom livet går
Så om det är du som gör dig illa, är det även jag som
släpper en liten tår
Jag älskar ju dig som jag hoppas att du förstår
Så när du gör dig illa är det även jag som får ett litet sår..

Det finns ingen mening med att man lever med..

Ken Cassel
3/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-03 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel