Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är så otroligt lycklig

Det är i alla fall det som jag försöker intala mig själv
varenda dag
Det som jag vill tro
Men egentligen så vet jag om att det är en enda stor lögn
För det enda som jag gör, är ju att åka omkring och glo
Glo då jag stirrar på allt möjligt som jag vill tro
ska stimulera min själ
Men även där så vet jag om att det kan inte vara mera fel

Jag är så otroligt lycklig
Skriker yippie och hoppar på ett ben
Men egentligen så är det tvärt om
För jag gråter mig många gånger ensam till söms med en
och annan liten tår
Med en och annan liten mardröm
Men vad gör det om hundra år
Då lär jag i alla fall inte leva så mycket mer, annat än
som en liten ande eller ett litet spöke...

Jag är så otroligt lycklig!

Ken Cassel
3/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 112 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-03 13:25



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man får kanske, som det står i visan "räkna de lyckliga stunderna blott"...
2019-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel