Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi går på ett party

Jag hoppas att ni alla är redo nu grabbar
För vi ska gå på ett party där vi alla kan mingla
med en och annan liten pingla
Fina tjejer att umgås med
Så dansar ni sexigt då kan jag lova er alla att
tjejerna inte lämnar någon av er ifred
Så dansar ni sexigt lär ni få besked

Jag hoppas att ni alla är redo nu
För nu ska vi bege oss in till stan där ett party är på gång
Ett ställe med mycket vackra tjejer och med skön musik
och med mycket vacker sång
Och vad jag har hört så kör de även en show där
En show där tjejerna på scenen dansar någon
slags akrobatik
Och ni må tro att de är riktigt sexiga och viga
För de har tydligen tränat mycket gymnastik..

Är ni redo nu?!
För det är ett party på gång...

Ken Cassel
3/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 93 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-03 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel