Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en man med en stor aptit på livet

Och jag ljuger inte och snackar en massor av skit
bara för att ta mig någonstans
Så jag jobbar hårt varje dag för att komma någonvart
Till ett ställe som jag alltid har drömt om
men aldrig haft

Jag har inga gränser för att nå mina mål
När jag har nått ett, så sätter jag upp ett nytt
Och så håller jag på
För jag vet, att om jag söker kommer jag att finna
För jag vet, att om jag försöker har jag allt att vinna
Kanske jag finner mig en vacker kvinna
För jag vill tro på mig själv
Och det hoppas jag att ni också gör
För har man dörren öppen i sitt hjärta så blir man
aldrig utanför
Utanför sig själv

Jag vet att jag kan om jag bara vill
Jag vet att jag kan och lite till, så länge som jag
inte bara sitter still
För då händer det ingenting

Ja, jag vill tro att jag är lika listig som en räv
Så som spindeln när han har fångat något i sitt nät
Så jag tänker först och pratar sen, då jag hoppas få
slippa göra bort mig för en vän
Folk ska tycka om mig för den jag är
En man som har en stor aptit på livet och som inte
låter någonting bli till besvär..

Ken Cassel
3/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 94 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-03 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel