Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du måste vara nyfiken och en outtröttlig sökare för att hitta det som ligger gömt


Frågor möter svar som blir nya frågor...

En frågeställning som väcker förundran/H Basra

Jag mötte en liten pojke som bar på ett ljus.
Jag frågade honom var det kom ifrån.
Då blåste han ut det. och sa:
Förklara istället vart det nu tog vägen......




Fri vers av WyS VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-03 14:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra och vist!
2019-05-08

  danne //
Det brinner alltid en inre låg i oss :)
2019-05-03
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP