Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

There is something rotten in the Republic of Russia

In Isvestia no pravda
In Pravda no isvestia
No free press
No free word
No free internet
Dictators are moneymakers
Hitler died as a very rich man
And so will Putin




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Gunnar Barkenhammar
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-03 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar