Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återblick

Jag var ett barn
Pojken med vilja till liv
Många frågor utan svar
Clownerier och prat utan slut

Ett gränslöst land, muren vid husgränsen
Skottsalvorna från trasiga hjärtan
Jag överlevde och fortsätter andas
Jag var ett barn

Och apan
Och avrättningen
Det kom på automatik
När jag var den de gjorde mig till

Bara hjärtat och blodet fortsätter till stjärnorna på himlen
Och alltet.




Fri vers (Fri form) av Mika I
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-03 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mika I
Mika I