Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet handlar om


Morgon

Att andas en självklarhet
Hjärtat pumpar runt blodet
Lungorna häver sig av luft
Det är att stiga upp
Solen gör sina varv

Livet är att lära sig tycka om sig själv
Inte göra som andra tycker man borde vara
Inte anklaga sig själv
Det ger dåligt samvete
Skuld ger ingen respekt

Älskar du dig själv så får du respekt
Du kan lära dig älska dig själv
De raderna är lika slitna som ett par jeans

Jag vet ni skrattar åt mina ord
Jag är speglar av det ni lagt i mörker
Ni gav mg den rollen
Att tala från hjärtat
Det tredje ögat ser och registrerar från min panna

Jag hör mellanrummen i det uttalade och det osagda
Ett träd växer men saknar löv
Nakna grenar pekar mot skyn.




Fri vers (Fri form) av Mika I
Läst 138 gånger
Publicerad 2019-05-03 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mika I
Mika I