Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag fick mitt röstkort med posten i dag. Det ska rivas oöppnat i city i morgon.


VÄGRA RÖSTA I EU-VALET!

EU styrs av masoniker

det kommer man aldrig förbi

att sverige ska styras från brüssel

är knappast demokrati

vägra att rösta i valet!

låt ditt motstånd bli konsekvent!

kasta ditt röstkort och jubla

var anti till hundra procent!

 

LARZ GUSTAFSSON 3/5 2019

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 264 gånger
Publicerad 2019-05-03 18:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
AfS kommer att gå samma öde till mötes som Nationaldemokraterna gjorde.
AfS är samma slags förrädare som SD och Vänsterpartiet.
Att rösta till EU-parlamentet och samtidigt påstå att man är EU-motståndare är ingenting annat än kvalificerat hyckleri, dubbelspel och förräderi.
2019-05-03

  Larz Gustafsson VIP
Förrädare.
2019-05-03

  Thylacine
Ja EU står för globalism och öppna gränser
och EU är odemokratiskt och dyrt
men Alternativ för Sverige ställer upp i EU-valet med ett swexit som målsättning
dom får min röst
utan dem skulle jag inte rösta.
2019-05-03

    ej medlem längre
Jag har aldrig röstat i något EU-val och kommer aldrig att befatta mig med det! Jag hatar EU!
2019-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP