Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hybris


Jag är en Vladimir Majakovski

Jag är en Vladimir Majakovski
Jag har moln i byxorna
Jag bryter mot alla regler
Tar ordet ur er mun
Jag flyger högt över hustaken
Och uttalar mitt namn tydligt

Jag är krigaren utan svärd
Era vapen tappar styrka
Rädslan från er stryper
Det hundraåriga tigandet
Jag är en ordets man
Krossar era speglar!




Fri vers (Fri form) av Mika I
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-03 18:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
För full hals!
2019-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Mika I
Mika I