Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara att


se hur våren tynger jorden

i all sin prakt

så mycket skönhet

borde göra ont


hur naturen vaggar i vinden

rör sig, för sig

utan att ha en aning om hur

eller varför


man säger att skönhet

ligger i betraktarens öga

tänk om det bara är så

att det som är vackert


mer är en känsla

en föraning

till paradisets

slutna rum


det som är oss fördolt

för att vi blundar

när vi istället borde se

bortom



















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-03 19:01



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt avslut på en bra och tankeväckande text!
2019-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP