Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I forskning har man sett att människor som hade ljusa kläder faktiskt drog till sig mer av nedan nämnda sort. Gothare bär ju som bekant oftast mörka färger och borde därmed vara mer förskonade, men ibland har man helt enkelt bara otur i dejtingdjungeln.


Singel & suger - limerick

 

En dejtande gothtjej från Kärre
fick på halsen en blodtörstig herre
men han sakna mystik
av vampyrromantik 
och var mer som en fästing dessvärre




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-05-03 19:34



Bookmark and Share


    Let me in Blues
Fyndigt. Som lim...
2020-04-30

  J-M
Underhållande!
2019-05-08

  ULJO
Fy sjutton för fästingar. Men din limerick, suverän.
2019-05-04

  alicja lappalainen VIP
Plockade redan några från kattens päls den här våren.
En rolig limerick.
2019-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP