Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto ! Copyrihgt: Soligajag_1


LOPPIS!

Här samlas alla härliga människor utav
olika härkomst !

Våra varor samlas tillsammans med andras,
vi tittar och utforskar.

Det är alltid något av intresse,
för vi Loppistokar kan inte motstå ett
unikt verk!

Vi ger varandra tips som får oss att "skratta"
hejdlöst.

Nu kommer hon med "pälsen" utbrast en man,
kolla hennes klackar och armlänkar !

Hon bara måste ha en påse kanelbullar sa jag.
Dem är sagolika säger hon , precis som i en saga!
Vilken skön kvinna !!

Underbar och finsk dessutom !!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-03 19:55



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
lOPPIS ÄR SOMMARPOPPIS !
2019-05-05

  ResenärGenomLivet VIP
Roligt med loppis...man kan hitta både det ena och det andra...
2019-05-04

  Feliaxel VIP
Trevligt sommarnöje att gå på loppis
2019-05-04

  ULJO
Gillar loppis
2019-05-04
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP